utorok 17. marca 2015

Aj v marci sa súťaží

Polovička marca z nami a samozrejme som opäť nevynechala príležitosť zasúťažiť si.

Vďaka takýmto výzvam sa posúvam ďalej, skúšam nové veci, experimentujem.Vy to možno nevidíte...

Nie som patlací typ a stále sa vyhýbam pokusom s roznymi pastami, kvapkancami, stekancami...
Mojím štýlom viem dopredu odhadnúť výsledok, ale pri "patlacom" spôsobe nikdy neviete ako to vypáli, čo z toho vznikne (okrem neporiadku!!!).

V tomto prípade som na pohľadnicu použila kávou "farbený" papier. No, práve tento kus som mala odložený ako nevhodný, lebo je zafarbený nerovnomerne a fľakato. Väčšinou si vyberám časti pekne rovnomerne okávované. Ale teraz...
No a ani nehovorím ako som sa musela prekonať pri trhaní papiera, na dosiahnutie zničeného efektu. Moja rovno režúca rezačka horko zaplakala. ;-)

Ale nakoniec, samú seba som prekvapila. :-)

A tu je teda výsledok. Môj príspevok do marcovej challenge, kde bolo treba vytvoriť pohľadnicu podľa určeného sketchu:


4 komentáre:

  1. Krásna je a je tam aj zopár "patlancov", skvelo sa tam vynímajú a výsledný efekt je skvelý!! Farebná kombinácia nádherná!! Tesíme sa, ze si sa zapojila do sútaze a drzím palce! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. júúúj, ja z teba odpadnem / že nevhodný papier.. je úžasný! krásne sfarbený a v pohľadnici dáva osobité čaro.. krásne nakombinované a zladené (o: Si šikovná Barborka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Baby, dakujem.
    Lubka, uz teraz viem, ze mozem aj taky papier pouzit :-). Sa mi to zapacilo. Co som sa nababrala aby sa mi zafarbil papier rovnomerne. A uz sa nemusim tolko snazit, je krasny aj flakaty. :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Áno, práve v nedokonalosti je krása.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za milý komentár. :o)